Ние ја градиме вашата НАСМЕВКА!

 
Добиј ја негата која ја заслужуваш, професионално и безбедно до здрава насмевка.
 
 
 

Добредојдовте во НЕОДЕНТ

Ординацијата Неодент во своето повеќегодишно работење ја наметнува својата компетентност и стручност во работењето, издигнувајќи ја истовремено на највисоко ниво грижата за пациентите и нивното орално здравје. Следејќи ги најсовремените трендови во стоматологијата приоритет на ординацијата е задоволување на потребите и желбите на пациентите. Ординацијата, во простор од 120 м2 располага со три стоматолошки стола, современа опрема, запазувајќи беспрекорни технички и хигиенски стандарди.
 
 

ЗАКАЖИ ТЕРМИН


 
 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.